Αυτοί…οι μπάσταρδοι οι Τυνήσιοι

Αυτοί οι μπάσταρδοι οι Τυνησιοι που θέλουν να μας χαλάσουν τις μελλοντικές μας διακοπές στην γλυκιά Γκέμπρα και στην Χαμαμέτ..αυτοί οι μπάσταρδοι οι Τυνήσιοι να μας κάνουν χαλάστρα την επόμενη επίδειξή μας στην μεγάλη απάτη της Ευρω-Μεσογειακής ένωσης»,….αυτοί οι μπάσταρδοι οι Τυνήσιοι που μας χρειάζονταν γιά να πουλάμε τις δυτικές αφεντομουτσουνάρες μας… σε ποιόν θα τις πουλήσουμε από τώρα και στο εξης?…Αυτοί οι μπάσταρδοι οι Τυνήσιοι που αντί να κάνουν τους πιστούς φύλακες ενάντια στην μαύρη Αφρική πάνε και βάζουν φωτιά στον εαυτό τους σαν βλάκες..αυτοί οι μπάσταρδοι οι Τυνήσιοι που χάρη στο καθεστώς «του συζύγου της κομμώτριας» θεωρούνται το τελευταίο κάστρο ενάντια στον Ισλαμισμό.

Αυτοί οι μπάσταρδοι οι Τυνήσιοι που μας αποκάλυψουν στα ίδια μας τα μάτια,μας δείχνουν την μάσκα του κυνισμού μας και της υποκρισίας μας.

Advertisements

5 thoughts on “Αυτοί…οι μπάσταρδοι οι Τυνήσιοι

 1. ο δείμος του πολίτη Ιανουαρίου 16, 2011 / 10:28 πμ

  Αυτό που δεν κατάλαβα κάπου μέσα στην προπαγάνδα είναι γιατί ορισμένα κανάλια κατηγορούν τόσο ανοιχτά τον απελθόντος Πρόεδρο της χώρας. Αυτό έβγαινε με +80% των ψηφοφόρων. Ήταν νοθεία -που ποτέ δεν καταγγέλθηκε- ή απλά προπαγάνδα;

  • Μαραμένα σύκα Ιανουαρίου 16, 2011 / 4:01 μμ

   Την εξουσία την πήρε αναίμακτα το 87 από εκεί και μετά υποθέτω ότι οι εκλογές ήταν τύπου Αιγύπτου.

 2. Μαραμένα σύκα Ιανουαρίου 16, 2011 / 4:04 μμ

  Αλλά όπως και κάθε αραβική κοινωνία εξακουλούθησε να είναι κοινωνικά απολιθωμένη με τον Βεν Αλι να λειτουργεί σαν αρχηγό κλαν (είναι διάσημοι οι Άραβες γι’αυτά)με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει ελπίδα στα φτωχά στρωματα της κοινωνίας του.Αν το καλοσκεφτείς από την ίδια κατάρα πάσχουν σε όλα τα Αραβικά κράτη.

  • ο δείμος του πολίτη Ιανουαρίου 16, 2011 / 4:36 μμ

   Θα συμφωνήσω ότι η μονιμότητα του προέδρου ουσιαστικά οδηγεί σε απολίθωση της πολιτικής της χώρας. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι έκαναν κανονικά εκλογές. Πάντως πρόκειται -όπως μιλούσα προς 2 ετών με Τυνήσιους- για το μόνο κοσμικό αφρικανικό κράτος. Οι Χριστιανοί έχουν ίδια δικαιώματα, οι γυναίκες πρακτικά και νομικά είναι ισότιμες…

   • Μαραμένα σύκα Ιανουαρίου 16, 2011 / 6:21 μμ

    Ναι δεν ισχύει η σαρία εκεί,αλλά τώρα εμένα γιατί δεν μου το βγάζεις από το κεφάλι ότι γίνετε πάλι πραξικόπημα εκεί?Θα δούμε τις επόμενες ώρες..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s