Άνθρωποι ή androids

androides1 Δύο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις μας δείχνουν ότι η μοντέρνα επιστήμη είναι γεμάτη προκτάληψη.Το ότι βλέπει τον άνθρωπο σαν μια μηχανή που μπορεί να της αλλάξει κομάτια κατά βούληση ώστε να ευνοήσει την οικονομία και όχι τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.

Μια Ολανδική φαρμακευτική εταιρία δημιούργησε ένα αντισυληπτικό χάπι που σταματάει παντελώς την περιόδο των γυναικών.Την χρησιμότητα αυτού του χαπιού πάντως δεν είναι εύκολο να την καταλάβουμε αν και η εταιρία λέει ότι
«η κανονική έμμηνο ροή είναι ρίσκο για την υγεία των γυναικών!Ότι, ένα τρίτο από εμάς θα υπέφερε από πονοκεφάλους,πονους στην κάτω κοιλιακή χώρα και αλλαγές στην διάθεσή τους.ότι με αυτό το φάρμακο θα με

οικονομία σε ότι αφορά τα έξοδα για τα είδη υγειηνής,ότι δεν θα αισθανόμαστε πιά ενόχληση στην σεξουαλικότητα μας και κυρίως στις καθημερινές μας ασχολίες!».
Με λίγα λόγια μας λένε γαϊδούρια που μπορούν να αποδώσουν περισσότερο στην εργασία τους.
Με λίγα λόγια,προσπαθούν να μετατρέψουν την εμμηνόρρηση σε αρρώστια χωρίς να λογαριάσουν ότι μια τέτοια επιλογή είναι σαν ένα πήδημα στο σκοτάδι γιατί δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις στην υγεία μας αν κάνουμε μακρά χρήση αυτού του χαπιού!
Επιλέον πολλές γυναίκες αντιλαμβάνονται την εμμηνόρρηση σαν σημάδι καλής υγείας και επιβεβαίωσης.Για πολλές από εμάς είναι κάτι σαν διακρητικό σημάδι του σώματός μας σε σχέση με τους άνδρες.Μόνο η περίοδος,η μητρότητα και τα ψηλά τακούνια έχουν μείνει για μας στις μέρες που ζούμε.Το να την καταργήσουμε είναι σαν να κάνουμε ένα βήμα ακόμα στο να μοιάσουμε τους άνδρες!

Και η άλλη ανακάλυψη είναι αυτή που έκαναν ερευνητές του πανεπιστημείου του Μιλάνο οι οποίοι βρήκαν έναν ανώδεινο τρόπο να φυτεύουν ηλεκτρόδια στο δέρμα του κεφαλιού.Τα εν λόγω ηλεκτρόδια έχουν την δυνατότητα να εραιθίζουν τον εγκέφαλο με χαμηλής τάσης ηλεκτρισμό με σκοπό τα εξαλλέιψουν την αίσθηση της κούρασης και να να προκαλέσουν στους υγειής ανθρώπους αυξημένη αντίσταση στην κούραση.
Καταλάβατε?Η εφαρμογή αφορά υγειής ανθρώπους!
Η κούραση,ακόμα και οι πέτρες το γνωρίζουν χωρίς να έχουν αποφοιτήσει από το
John Hopkins medical school,είναι το σήμα που μας δείνει το σώμα μας όταν ξεπερνάμε τα όρια αντοχής του.Αν την εξαλλέιψουμε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας κάνει κακό και τι όχι.
Κατά τους ερευνητές πάντα,η ανακάλυψη μπορεί αν είναι χρήσιμη στον αθλητισμό,ντόπινγκ δηλαδή.Και ότι δεν έχει παρενέργιες.
Και τι θα κερδίσει η ανθρωπότητα από αυτό?Άντε να πάρει κανένα μετάλλειο παραπάω κάποιος στους Ολυμπιακούς λέω εγώ..
Και ποιός μας λέει ότι σε μερικά χρόνια οι χώροι εργασίας μας δεν θα έχουν το
relax room?Ένα δωματιάκι γεμάτο καλώδια που θα τα φυτεύουμε μόνοι μας στα κεφάλια μας για να απαλαγούμε από την κούραση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε υπερωρίες και βάρδιες αβέρτα ή μετά την δουλεία να έχουμε αντοχές για να καταναλώνουμε σε διασκέδαση και ψυχαγωγία?
Η ουσία από ολα αυτά είναι μια,το γαμιμένο όνειρο για μια κοινωνία ασεξουαλικών ανδροεϊδών που σαλεύουν μέσα σε έναν κόσμο που έχει μετατραπεί σε ένα εμπορικό κέντρο τεραστίων διαστάσεων.

Advertisements

One thought on “Άνθρωποι ή androids

  1. exiled Νοέμβριος 24, 2008 / 1:34 μμ

    ένα πήδημα στο σκοτάδι

    Αυτό ακριβώς. Κρατάω τη φράση σου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s