Πως να στήσεις μια δικτατορία στο πιτς φυτίλι..

Αν θέλεις να στήσεις μια δικτατορία που να κρατήσει αιώνες,πρώτα πρώτα θα πρέπει να φροντίσεις να μην γίνει αντιληπτή σαν τέτοια.

*
Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα σύστημα κομμάτων αυστηρά ελενχόμενων από σένα αφήνωντας τον κόσμο να πιστεύει ότι πρόκειτε για ελεύθερη πολιτική οργάνωση των πολιτών.


*
Θα πρέπει να ελένχεις αυστηρά τις ηγεσίες αυτών των κομμάτων αφήνωντας τους πολίτες να πιστεύουν ότι υπάρχει περιθώριο επιλογής.

*
Να αποκρύψεις το γεγονός ότι τα κόμματα δεν είναι θεσμοί δημοκρατικοί παρά μόνο άκαμπτοι και αυταρχικοί σχηματισμοί με πυραμιδική δομή.Αυτός που θα είναι στην ηγεσία και αυστηρά ελενχόμενος από σένα θα πέρνει τις ποιό σημαντικές αποφάσεις και θα τις επιβάλει σε όλους τους άλλους χάρη στην αρχή της ηγεσίας αφού πρώτα φροντίσει να δημιουργήσει ιδεολογικό υπόβαθρο και μια αίσθηση στον κόσμο ότι κάπου ανήκει.


*
Εάν κάποιος πολίτης θελήσει να δημιουργήσει ένα αυθεντικά ανεξάρτητο κόμμα θα πρέπει να φροντίσεις να τον βγάλεις από το μέση με διάφορες στρατηγικές χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας.

*
Επιπλέον, θα πρέπει να πάρεις τον ελέγχο της πλειοψηφίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, και να θέσεις σε ισχύ μια κολοσσιαία προπαγάνδα προκειμένου να πείσεις ότι το πολυκομματικό σύστημα είναι από τη φύση του δημοκρατικό , δεδομένου ότι επιτρέπει σε όλους για να κάνουν μια επιλογή μεταξύ περισσότερων κομμάτων ενώ αν υπάρχει ένα κόμμα μόνο τους βάζεις ψύλους στα αυτιά.
Αυτά όσο αφορά τις γενικές γραμμές,πάμε τώρα στα πρόσωπα και την εσωτερική δομή των κομμάτων.

*
Θα πρέπει να δώσεις εξουσία σε άτομα που έχουν ναρκισσιστικές και εγωκεντρικές τάσεις.Σε άτομα που έχουν την ικανότητα να μετατρέψουν την υποκρισία σε τέχνη.

*
Αυτά τα άτομα θα πρέπει να μπορούν να λένε κολοσιαία ψέματα και κοροϊδίες σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος ούτε οι ίδιοι να ξέρουν τι είναι σωστό και τι λάθος.

*
Όταν αυτά τα άτομα(ηγεσίες κομμάτων κτλπ) θα πρέπει να δώσουν λογαριασμό στους πολίτες θα ξέρουν πάντα πως να ρίχνουν τις ευθήνες σε καποιον άλλον.Οι ευθήνες για τις καταστροφές θα πρέπει πάντα να δείνοντε στην προηγούμενη κυβέρνηση,σε κάποια παλία ηγεσία ή σε παράγοντες που εξαρτόνται από το ίδιο το σύστημα(με λίγα λόγια σε λόγους ανωτέρας βίας).

*
Θα πρέπει να φροντίσεις να ξέρουν οι πολιτικοί ότι η εκλογή τους θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το αν ανήκουν σε οργανώσεις,στοές και κλάν γενικώς (πχ οικογενειακά) και όχι με βάση αξιοκρατικά κρητήρια.
Με αυτόν τον τρόπο οι πολιτικοί θα μάθουν πως αν θέλουν να συνεχίσουν με αυτή την ιδιότητα,ακόμα και μετά από δεκαετίες θα πρέπει να βρούν τρόπο ώστε οι θεμελειώδεις αποφάσεις να είναι πάντα δικές σου.

*
Θα πρέπει να διδάξεις σε αυτούς που σε υπηρετούν να, κοινωνικοποιούν τις δαπάνες και να ιδιωτικοποιούν τα κέρδη έτσι ώστε η κοινωνία να παραμένει φτωχή ενώ αυτοί που ασκούν την εξουσία ή σε υπακούν να γίνοντε όλο και ποιό πλούσιοι.
Έτσι οι υπηρετούντες θα σου είναι πάντα πιστοί γιατί θα τους δώσεις διασημότητα,πλούτη,προνόμια και προπάντων μια απέραντη ναρκισσιστική μέθη που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούν να κάνουν πλέον με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να ποδοπατούν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

*
Να φροντίσεις να μετατρέψεις κάθε πολιτκή εξτρατεία σε τσίρκο με μπόλικο θέαμα χρησιμοποιώντας μακιγέρ,δημοσκοπήσεις,ηθοποιούς,δασκάλους υποκριτικής,ψυχολόγους και κοινωνιολόγους.Φρόντισε γενικώς η ιδέα της πολιτικής ως μέσο για μια κοινωνία δικαιοσύνης να εξαληφθεί παντελώς.

*
Θα πρέπει να δημιουργήσεις παρατάξεις όπως,αριστερά,κέντρο,δεξιά,με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνεις την δάσπαση και να αποσπαστεί η προσοχή από το κοινό καλό.Αυτοί που θα δηλώνουν αριστεροί θα αισθάνονται ανώτεροι από τους άλλους και αντίστροφα φυσικά.Με αυτόν τον τρόπο,ακόμα και αν κανενός του έρθει στο κεφάλι κάποια φωτεινή ιδέα για καλυτέρευση της ενημέρωσης ή της πολιτικής να μην μπορούν να ξεκολίσουν από την παραταξιακή λογική και οι συνέπειες μηδαμινές για το σύστημα.
Βσικά,αυτός που εντάσεται στην αριστερά θα αισθανθεί ποιό ηθικός από αυτόν που είναι ενταγμένος στην δεξιά και μπορεί αν ο διάολος σπάσει το ποδάρι του να καταγγείλει μια»απαλή δικτατορία» παραμένοντας όμως μέσα στην απάτη που εσύ ο ίδιος έχεις δημιουργήσει και συμετέχοντας σε ένα κόμμα που εσύ ελένχεις.
Αποτέλεσμα?Οι καταγγελίες δεν θα προχωρίσουν παραπέρα παρά μόνο θα ενισχίσουν το αίσθημα της ηθικής που διακρίνει τάχα μου την αριστερά.
Ελλάχιστοι θα μπορέσουν να δούν την δικτατορία που ορθώνεται μέσα στα κόμματα και ακόμα λιγότεροι αυτοί που δεν θα έχουν κανέναν αφεντικό και σχεδόν ανύπαρκτοι αυτοί που θα καταλάβουν ότι έχουν αφεντικό.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχηση της δικτατορίας,είναι η χρήση του «μηχανισμού ανικανότητας«,έτσι ώστε όλοι να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αλλάξουν το Status quo ακόμα και όταν υποφέρουν.
Η ικανότητα σου να καλλιεργήσεις την αίσθηση ανικανότητας στον κόσμο είναι το μέγιστο κατόρθωμα του συστήματός σου.Στην πραγματικότητα,ο άνθρωπος αν δεν μπορεί να αλλάξει κάτι καταλλήγει να προσαρμοστεί.Αυτά τα είπαν άλλοι πριν από μένα..
«Όταν ελένχεις τον τρόπο σκέψης του ανθρώπου δεν πρέπει να ανησυχείς για τις πράξεις του.Δεν χρειάζεται να του πεις ότι δνε μπορεί να σταθεί σε ένα σημείο αλλά πρέπει να πάει σε κάποιο άλλο.Θα φροντίσει ο ίδιος να βρεί το μέρος που θα σταθεί.Δεν χρειάζεται να του πεις να μπει από την πόρτα υπηρεσίας γιατί ακόμα και αν δεν υπαρχει μια τέτοια πόρτα θα φροντίσει ο ίδιος να την δημιουργίσει επειδή η εκπαίδευση του το το επιβάλει».

*Μην παραλλέιψεις να προβλάψεις για τα παιδιά,να δείχνεις εικόνες και προγράμματα στην τηλεόραση που θα τα επιρεάσουν και θα τα μετατρέψουν σε ότι θέλεις,δηλ άτομα εξαρτημένα,με εύθραυστη
προσωπικότητα,υλιστές,εγωιστές και καταναλωτές.Οι νέοι πρέπει να πιστέψουν πως το σώμα τους είναι η μοναδική πραγματικότητα με ότι συνεπάγεται αυτή η πεποίθεση.

*Βρες τρόπο να ζει ο κόσμος στο καβούκι του επικεντρωμένος στον εαυτό του.Κανε τελος πάντων κάποια ηλίθια κουϊζ,κυριακάτικα προγράμματα με χορούς τραγούδια και μπόλικο γυμνό,ριάλιτι σόου και εκπομπές με μπόλικη συναισθματική φόρτηση.Μέσα σε χρόνο ρεκόρ το μυαλό τους θα νεκρωθεί τόσο που θα διαβάζουν μόνο αθλητικά και κουτσομπολίστικα περιοδικά.

*
Πσιτ..και που είσαι!Μήν ξεχάσεις να δημιουργήσεις κάθε είδους διαχωρισμό με βάση την θρησκεία,το φύλο,το χρώμα του δέρματος,την πολιτκή,την ιδεολογία.Αυτό θα σε βοηθήσει να χώσεις το μίσος ανάμεσα στους ανθρώπους και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πόλεμο όποτε γουστάρεις και με όποιον γουστάρεις χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας.
Εν ολίγις με όλες αυτές τις στρατηγικές θα πέρνεις τις αποφάσεις εσύ για το δικό σου καλο και θα σου λένε και μπράβο που το έκανες για το καλό του συνόλου.Θα δημιουργήσεις το οικονομικό σύστημα που θα σου εγγυηθεί περισσοτερα πλούτη πείθωντας τους πάντες πως αυτό ειναι κάτι φυσικό άρα δεν μπορεί να αλλάξει.

*Και για να μην υποψηαστεί κανείς και έχεις παρατράγουδα να ονομάσεις το σύστημά σου δημοκρατία.

Advertisements

3 thoughts on “Πως να στήσεις μια δικτατορία στο πιτς φυτίλι..

 1. χειμωνιατικη λιακαδα Ιουνίου 25, 2008 / 7:31 μμ

  O Dot.hakers απάντησε ήδη στην ερωτηση ποθ ετοιμάζουν να κάνω..
  (Δηλαδή και αυτό που ζουμε εμεις τώρα τι είναι?) ..
  ήταν η απορία μου ..
  Μου την ελυσε προτού καν τη θέσω χαχαχ

 2. heliotypon Ιουλίου 5, 2008 / 4:46 πμ

  «Κοινοβουλευτική δικτατορία» σας λέει τίποτε;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s