ΔΕΗ και ΕΡΤ πάνε μαζί


logoxmas.gif deh.jpg Στην Neverland που ζούμε,συμβαίνουν περίεργα πράγματα και εμείς τα αποδεχόμαστε αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα.

Όλοι σας θα έχετε προσέξει τον λογαριασμό της Δ.Ε.Η και έχετε δει ότι μαζί με το ηλεκτρικό που καταναλώνετε πληρώνετε και την ΕΡΤ(κρατική τηλεόραση) και δημοτικά τέλη!

Η απορία μου είναι,τι στη ευχή κάνει η ΕΡΤ μαζί με την ΔΕΗ και τα δημοτικά τέλη?Γιατί σώνει και καλά πρέπει να πληρώνω για μια κρατική τηλεόραση που δεν βλέπω?Δεν θα έπρεπε να είναι χωριστά ο λογαριασμός της ΕΡΤ και αν δεν γουστάρω να την βλέπω ας έρθουν να μου κλειδώσουν το κανάλι,έτσι κάνουν σε άλλες χώρες.Και στην τελική,γιατί να συντηρώ ένα κάρο ρεμάλια που με φλομώνουν στην Βλακεία απο το πρωί ως το βράδυ.Με το έτσι θέλω δηλαδή πρέπει να πριμοδοτούμε και την κρατική ηλιθιότητα της ΕΡΤ!

Έτσι όπως πάει θα μας κάνουν έναν ενιαίο λογαριασμό με ΕΡΤ,ΔΕΗ,ΓΚΑΖΙ,ΟΤΕ,ΝΕΡΟ,Δημοτικά Τέλη και όποιας άλλης ΔΕΚΟ βάζει ο νούς σας.

Advertisements

6 thoughts on “ΔΕΗ και ΕΡΤ πάνε μαζί

 1. nassos Ιανουαρίου 7, 2007 / 2:13 μμ

  ΔΕΗ και ΟΤΕ πάνε για απο-κρατικοποίηση.

  Και αν δεν κάνω νομίζω μπορείς να αρνηθείς να πληρώσεις το ποσό που πάει προς την ΕΡΤ. Αλλά επειδή εδώ είναι Μπανανία, άντε να βγάλεις άκρη.

  Καλή χρονιά!

 2. Πληρωμένη Πένα Ιανουαρίου 8, 2007 / 11:47 πμ

  Υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις απ΄ότι ξέρω. Το είχε θέσει η εφημερίδα «Το Παρόν» πριν από κανα χρόνο. Θα πληρώνεις τα λεφτά απλώς δεν θα πηγαίνουν στην ΕΡΤ.

  Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Η κρατική τηλεόραση πρέπει να υπάρχει αλλά πρέπει να ελέγχεται. Όχι να πληρώνονται 2.000 υπάλληλοι και να δουλεύουν οι 200. Ούτε το μέτρο του πολιτισμού μας να είναι η Δρούζα.

  Αυτά

 3. μαραμένα σύκα Ιανουαρίου 8, 2007 / 1:17 μμ

  Το να πληρώνεις και να μην ξέρεις που πάνε τα λεφτά σου δεν έχει λογική!

 4. exiled Ιανουαρίου 9, 2007 / 11:29 πμ

  Πάντως στη Γερμανία, τα δημοτικά τέλη τα πληρώνεις κάθε μήνα με το νοίκι, ενσωματωμένα μαζί με λοιπά κοινόχρηστα έξοδα. Τα δε τέλη για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο τα πληρώνεις ξεχωριστά.

  Όσο για την ΕΡΤ, είχε γίνει και μία καμπάνια πριν από λίγο καιρό και εδώ, στα μπλογκ, έτσι ώστε να μην πληρώνουμε τα τέλη. Πρέπει να χρειάζεται να πας στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων, στην εφορεία που ανήκεις και να πληρώνεις εκεί τον λογαριασμό, χωρίς το ποσό που πάει στην ΕΡΤ. Αυτά τα ολίγα!

 5. inlovewithlife Ιανουαρίου 9, 2007 / 10:28 μμ

  Πάντως όταν έμενα μόνος (γιατί τώρα είμαι περαστικός από το σπίτι των γονιών μου) είχα κλάσει να τα βγάλω πέρα με ΔΕΗ και ΟΤΕ. Έκανα κάτι λογαριασμούς 5 Ευρώ και μου ερχόταν 50. Αθάνατη Ελληνική λεβεντιά. Σίγουρα αυτές οι πατέντες είναι παράνομες απλά είναι τόσο βαρετό να τις τρέξεις που κανείς δε το χει κάνει μέχρι τώρα. Άσε που έχω να δω τηλεόραση 3 χρόνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s